torstai 20. marraskuuta 2014

Kengät ja vähän koristeiden mietintää


Huutonetistä huudin söpöt kakkoskengät häihin edullisesti. Hääkengät minulla oli myös entuudestaan, mutta ovat enemmän kesäkelin kengät, joten mikäli toukokuu on vilpoinen, voi varpaat palella. Tai mikäli jalat puutuvat, niin voi sujuvasti vaihtaa kenkiä.

Eksyin sitten selailemaan huutonetin tarjontaa, josta ajauduin ihastelemaan valkoisia kangasruusuja. Voisivat olla aika söpöjä pieniä yksityiskohtia pöydällä tai voisin tehdä kransseja, johon voisin liittää tällaisia.




Lähde: http://www.huuto.net/kohteet/-ihanaisia-kerman-valkoisia-ruusuja/339129871


Seuraavaksi seikkailin jo ihan muilla sivustoilla, kun etsin lisää informaatiota kangasruusuista. Halusin tietää, miten niitä tehdään, paljonko kustannus on ja myydäänkö niitä jossain tuollaisena, vai onko tämä henkilö oikeasti, joka näitä huutonetissä myy tehnyt nuo itse?

Lopulta eksyin kauas alkuperäisestä aiheesta yllättäen, mutta löysin hauskan idean slöjd-detaljer -nimisestä liikeestä internetistä. Kynttiläkupit, nämä olisi helppo toteuttaa ja esimerkiksi kierrätyskeskukset ovat täynnä kaikenlaisia kuppeja yms. joihin voisi tällaista työstää joko joululahjaksi tai sitten koristeiksi häihin. Ohjeet alla oleviin löytyy täältä: http://www.slojd-detaljer.fi/mita-haluat-luoda/kynttiloiden-valmistaminen

Lähde:http://www.slojd-detaljer.fi/mita-haluat-luoda/kynttiloiden-valmistaminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti