sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Vieraslista

Saimme aikaiseksi vieraslistan, eli kirjasimme ylös ketkä kaikki tulee kutsua häihin. Tasan 120 henkilöä, kun laskimme kaikki, jotka tulee kutsua ja jotka haluamme kutsua. Pitopaikkaan mahtuu maksimissaan 120 henkilöä, joten aika tarkkaan osui arvio henkilömäärästä. Samalla keskustelimme käytännön toteutuksesta, että jaammeko vastuuta valitulle porukalle, että esimerkiksi tunnin pätkissä jaetaan "baarimikko/ruokavastaavien" vuorot. Säästäisimme jälleen paljon rahaa, jos pyydämme ystäviltämme apua. Vuorot jaettaisiin tunnin pätkissä syystä, ettei yksittäiset ihmiset ole jumissa ja "töissä" koko iltaa. Kutsulista on täynnä ihmisiä, jotka mieluusti auttavat meitä tarvittaessa.

Lisäksi keskustelimme, että mikä mahtaa olla järkevin ja toimivin järjestely, ettei joka suunnassa ole puoliksi juotuja tai tyhjiä tölkkejä. Tulisiko laittaa juomapisteelle palauta edellinen tölkkisi, ennen kuin otat uuden vai laittaa ympäriinsä tölkinpalautuspisteitä.

Pitopaikassa on onneksi kahdet portaat alakertaan. Tulemme todenäköisesti laittamaan buffetpöydän alakertaan, paikalle ei ole tulossa huonosti liikkuvia, joten voisi olla toimiva ratkaisu.

Hääkutsuihin laitamme aikataulun, jolloin lasten tulee viimeistään poistua paikalta, eli K-18 alkaa illalla 20:00 tai 21:00. Sitä ennen tarjoillaan vain ruokajuomia.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti