torstai 9. lokakuuta 2014

Kaasot ja bestman

Olimme elokuussa ystäväni Ellenin häissä Maltalla. Olin yksi kaasoista, tuolloin samalla viikon mittaisella reissulla kerroin, että naimisiin mekin oltais menossa. Emme vielä olleet päättäneet päivää, mutta tuntui luonnolliselta pyytää häntä kaasokseni.




Ellen on entinen kämppäkaverini. Tutustuimme aikoinaan työn kautta ja eräällä kahvitauolla päätimme muuttaa kimppaan, jotta säästetään vuokrakuluissa. Voin sanoa, että se oli hauskaa aikaa elämässäni. Muistelen niitä aikoja lämmöllä. Blondi ja brunette, yö ja päivä, mutta niin hauskaa yhdessä.

Ellen on vaalea, elegantti, rakastaa koruja ja on kansainvälisesti ulospäinsuuntautunut. Hän muutti Ruotsiin nykyisen miehensä luokse asumaan melkein vuosi sitten. He ovat tosin seurustelleet jo yli kuusi vuotta mannerten yli sitä ennen. Ellen on mahtava ihminen ja hän aina osaa valita sanansa oikein.

Toinen kaasoni Nilla on opiskelukaverini ammattikorkeasta. Olemme hyvin paljon yhteydessä toisiimme. Tutustuimme kouluprojektien yhteydessä, kun joka viikko piti tehdä joku projektiryhmätyö ja esittää luokan edessä. Nillan ansiosta minustakin tuli yrittäjä. Hän on aivan ihana, kannustava ja osaa tukea ja potkia eteenpäin henkisesti juuri oikealla tavalla. Hän on Elleniä hieman rauhallisempi Klassisen kaunis, sivistynyt ja etiketit osaava ihminen.

Molemmat ovat suomenruotsalaisia, en osaa itse juurikaan ruotsia. Lisäksi molemmat kyllä kiertävät moottoripyörät kaukaa ja no me olemme paljon mieheni kanssa moottoripyörien kanssa tekemisissä. 



Bestman

Pete valitsi luonnollisesti bestmaniksi ystävän, jonka kanssa hän on koko ikänsä ollut ystäviä. 

Bestman on erittäin asiallinen ihminen.

Voiko bestmaneja olla useampi? 

Nykyaikana on täysin normaalia, että kaasoja on monta, mutta entäs bestmanit?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti