tiistai 14. lokakuuta 2014

Rahaa häitä varten?

Häät ovat toukokuussa 2015, joten aikaa rahan hankkimiseen jää 7 kuukautta.

Tiedän, että joudumme karsimaan kuluissa ja etsimään vaihtoehtoisia tapoja häidemme kustantamiseen, sillä suuria summia emme saa säästettyä normaali työllä tässä ajassa.

Olen miettinyt eri keinoja, miten voisi kerätä tarvittavat rahat kasaan, niin että omat kasvot säilyvät.

Yksi tämän hetken ajatus on, että voisinko siis blogin avulla saada edes osan rahoista kasaan?

Blogilla voi ilmeisemmin tienata pieniä summia rahaa mainoksien kautta. Jokainen saatu tai säästetty euro on aina plussaa. Suomessa voi blogiin lisätä esimerkiksi TradeTracker -nimisen yhtiön kautta erilaisten yritysten mainoksia tai vastaavasti yritykset voivat saada näkyvyyttä ja lisämyyntiä tällaisten blogien yhteydessä.

TradeTrackeriin voit tutustua tarkemmin tämän linkin kautta:

Ansaitse rahaa verkkosivuiltasi!

Kun blogi on hyväksytty, niin blogin kirjoittaja saa valita kohderyhmään istuvat mainokset. Mahdollisuus on siis saada provisio, mikäli blogin kautta lukija päätyy tekemään ostoksen.

Eilen  yritykselleni tuli puhelu jälleen, jossa etsittiin sponsoreita. Mielessäni siis on nyt pyörinyt myös ajatus, että mitä jos tavoittaisin yrityksen, joka haluaa näkyvyyttä kauttani? Varmaan on olemassa toimiala, joka kohdentaa markkinointia sellaisille ihmisille, joita häihimme on tulossa. Näkyvyyttä omalle kohderyhmälle.

Tämän vuoden kirjanpidossa ne katsottaisiin edustuskuluksi, eli vähennys kelvottomiksi paitsi, jos sponsorointi tuo merkittävää näkyvyyttä kohderyhmässä. Ensi vuonna edustuskuluista on jälleen 50 % vähennyskelpoista.

Tämä ei suinkaan tarkoita, että suostuisin esiintymään omissa häissäni wolksvagen lippalakki päässä.

Tämä vain nopea ajatusleikki, kun rahat ei riitä, niin pyritään käyttämään luovuutta hyväksi.


16.11.2014

TradeTracker ei ole tähän mennessä tuottanut latiakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti