sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Istumajärjestys ja bändi

Yllättävän haasteellista on suunnitella istumajärjestys. Miten pöydät asetellaan, kenet voi laittaa minne ja kenen viereen. Kaikkein vaikeinta ehkä oli sijoitella siskot tarpeeksi kauas toisistaan, jottei he ota yhteen ja kenet uskaltaa laittaa kauimmaiseen pöytään, ettei pidä itseään ei toivottuna ja loukkaannu. Pohjapiirrustuksessa on ovien läheisyydessä kummitusseinä, sellaista ei siis todellisuudessa ole.


Pöytien sijoittelua.


Lopulta päädyttiin hieman eri mitä kuvassa on, jotta kulkuyhteydet ovat paremmat, mutta en voi laittaa lopullisesta kuvaa, sillä siinä on ihmisten nimet jo kirjoitettuna. Lopullisessa kuvan ylin pöytä on kahdenpöydän pöytä vastaavasti kuin alin pöytä ja toiseksi ylin viiden niin kuvassa, mutta kolmas ylin on kuudenpöydän ryhmä ja tolpan toiselle puolelle on lisätty yksi pöytä. Hääparinpöytä on vielä kysymysmerkki, että tuleeko keskelle ja siirretään ruokailun jälkeen sivumpaan vai onko kokoajan sivussa.

Miehen bändikaveri soitti joku aika sitten, että oli ollut kuuntelemassa Joe Doakes nimistä bändiä ja käynyt juttelemassa keikan jälkeen bändin kanssa, että kaverilla on häät tulossa ja bändi haussa. Olemme siis ennenkin kuulleet ja nähneet tämän bändin esiintyvän ja ihan loistava on. Heidät on nyt sitten varattu klo 22 iltabile osioon soittamaan. (https://www.youtube.com/watch?v=IXxj3dVkQaU)

Häämme on siis vähän kaksiosainen, kutsuun laitoimme, että lapsille toivotamme hyvää yötä klo 21:00 ja kutsuimme iltabile osioon lisää ystäviä, jotka eivät mahtuneet tilaan ruokailuosioon. Alkoholia nautitaan vasta kunnolla, kun lapset on poissa, eli en halua, että lasten edessä ryypätään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti