sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Hei me mennään naimisiin, viikon päästä lauantaina

Paljon on ollut tekemistä ja tressiä riittää.

Kannattaa sormukset tilata hyvissä ajoin. Onneksi oltiin ajoissa liikkeellä asian suhteen, sillä tämä arvostettu suomalainen koruliike, josta tilasimme paikan päältä sanoi kestävän noin 2 viikkoa. Kolmannen viikon jälkeen soittelin sormusten perään, jotka eivät olleet sitten valmiina kuitenkaan. Aikaa meni lopulta vähän päälle neljä viikkoa luvatun kahden viikon sijaan. Mikälie olikaan syynä tähän...

Kaiken tohinan keskellä veinasin unohtaa sukkahousut. Niin niitähän kannattaa olla vaihtokappaleetkin varmuuden vuoksi.

Nyt lähinnä tarkastelen, onko jotain unohtunut ja laadin varsinaiselle päivälle ja koristelupäivälle tehtävälistaa. Eli teen listan kuka tekee ja mitä tekee.

Rahaa on palanut lopulta ihan järjettömiä summia, noh mutta... joo kerranhan sitä vain :)
Säästetty on toki kaikessa, missä se on mahdollista ja mitä voi tehdä itse. Esimerkiksi sormuksissa, meikissä, koristeet.

Olen hämmästänyt, että lähelläni on näin upeita ihmisiä. Ystävät ovat auttaneet aivan käsittämättömän paljon. En olisi kyennyt järjestämään puoliakaan ilman ympärilläni olevia hyväsydämisiä, upeita ihmisiä. Olen niin kiitollinen ja vetää aivan sanattomaksi ja nöyräksi kaikki apu ja välittäminen, mitä olemme saaneet ympäriltämme. On hienoa nähdä, että ihmiset ympärillämme välittävät ja vapaaehtoisesti haluavat auttaa.

Uskon, että hääpäivästämme tulee upea. Ainakin itse näytän ihan prinsessalta. ;)

Varsinaisen ruuan taikoo ystävän ystävä ja kakun ystäväni. Iltabileisiin (klo 21 alkavat osuus) teen itse kylmiä "cocktail" purtavia.

Esimerkiksi

tikkuihin basilika, kirsikkatomaatti, mozzarella
surimi/kurkkurullia riisillä (sushirullia)
leikkeleitä/erikoismakkaroita yms. jotain vastaavaa







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti