sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Polttereista

Viime viikonloppuna oli polttarit sekä miehellä, että minulla. Oli hurjan hauskaa, en muista nauraneeni noin paljon aikoihin. Ystäväni ja siskoni keksivät tuikata minut tuleen. Minut tultiin hakemaan pian sen jälkeen, kun mieheni oli haettu. Komennettiin pukemaan uimapuku päälle ja sen päälle vaatteet. Matka jatkui Helsingin keskustaan kompassille, johon kaarsi paikalle Sky breakersin henkilö. Märkäpuku ja parit märät miesten verkkarit päälle, palosuoja-ainetta kasvoille ja vielä yksi kerrasto takkia, pipoa, hanskaa ja huivia sekä polttonestettä päälle. Olin komeissa liekeissä, kuvia en vielä ole saanut, että voisin liittää tänne, mutta tilanne videokuvattiin. Tässä linkki Sky Breakerssin sivuille http://www.skybreakers.com/polttarit.htm

Seuraavaksi suunta jatkui hotelli presidentille, jossa oli neljän pelin minikilpailu. Lajeina mini jääkiekko, rodeohärkä, sumopaini ja taikapallot. (http://www.tonox.fi/aktiviteetit/content/5-tonox-pressa-helsinki/)

Oli ihan järjettömän hauskaa ja oli aivan ihana huomata, että ihmiset ympärilläni todella olivat panostaneet. En ole pitkään aikaan nauranut niin paljon, kun oltiin tuolla minikilpailussa. Kaikki tressi hävisi kyllä täysin.

Seuraavaksi suunnattiin viettämään iltaa yhdessä vuokrattuihin tiloihin. Syötiin hyvin, juotiin boolia ja saunottiin. Nämä ihanat ihmiset olivat kantaneet mukanaan rasioissa eväät ja osan ostivat matkan varrelta kaupasta. Valmistivat tilan keittiössä maittavan sapuskan. Nautimme boolia ja saunoimme. Oli ihana päästä saunaan varsinkin, kun olin aiemmin tosiaan uinut siellä uunisaarenlaiturin vieressä meressä, jonne hyppäsin ensimmäistä kertaa elämässäni ja aivan vapaaehtoisesti, sillä olinhan liekeissä. Hikikin oli tullut pelien yhteydessä, niin sauna kyllä kruunasi illan.

Illan päätteeksi soitin miehelleni, että missä ovat ja lyödäänkö porukat yhteen, kun olimme suht lähekkäin. Oli aivan ihana nähdä oma kulta lopuksi. On jännä miten sitä tulikaan omaa miestä niin ikävä loppu illasta, halusin vain jakaa mieheni kanssa loppuillan ja olla yhdessä. Mentiin miesten luokse baariin ja meillä oli isolla porukalla todella hauskaa.

Omiin polttareihini tuli 15 naista ja mieheni 25 miestä, joista puolet oli jo lähtenyt siinä vaiheessa, kun yhdistettiin porukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti